Akademik Oryantasyon ve Bilgi Güncelleme Toplantısı Yapıldı
23 Ekim 2023 | 12:00

2023-2024 eğitim öğretim yılı başlangıcında Fakültemiz bölümlerinde danışmanlık yapan öğretim üyeleri ve elemanlarına en çok karşılaşılan sorular ve sorunlar ile ilgili Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi tarafından "Akademik Oryantasyon ve Bilgi Güncelleme Toplantısı" düzenlenmiştir.

Fakültemiz Eğitimden Sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Duygu AĞAGÜNDÜZ’ün açılış konuşması ile başlayan toplantıda; eğitim öğretim süreçleri, ders alma ve danışman onay işlemleri, kayıt dondurma, dersten çekilme, alttan/üstten ders alma, ders erteletme, sınavlar, kredi transferi ve intibak işlemleri, başka bir yükseköğretim kurumundan ders alma işlemleri ile Akademik Danışmanlık Yönergesi, Haklı ve Geçerli Nedenler Yönergesi, disiplin işlemleri, sosyal transkript uygulaması, pedagojik formasyon eğitimi ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır.

Toplantı soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.

Akademik Oryantasyon ve Bilgi Güncelleme Toplantısı-2

Akademik Danışmanlık Oryantasyon ve Bilgi Güncelleme Toplantısı__-1