Yemekhane Açılışı
18 Mart 2021 | 13:50

Başta Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize hizmet verecek olan Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni yemekhanesini törenle hizmete açıldı. Yemekhane açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Genel Sekreter Yardımcısı Raşit Yıldırım, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Makbule Gezmen Karadağ ile Prof. Dr. Zehra Göçmen Kaya, Sağlık ve Kültür Spor Dairesi Başkanı Metin Uygur ve görevli personel katıldı.

Açılışta kısa bir değerlendirme yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, yeni yemekhanenin tüm öğrenciler, akademik ve idari personel için hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından yeni yemekhaneyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan’dan yemekhane hakkında bilgiler aldı. Toplam 180 kişi kapasiteli yemekhane, küresel salgın şartlarında hizmet verecek.