16 Şubat 2024 | 15:39
Koordinatörlüğünü Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent ELBASAN’ın üstlendiği, özel gereksinimli bireylerin dış ortamlarda aktivitelerini arttırmayı hedefleyen “Eco-friendly outdoors activities ECVET-compliant training course to support rehabilitation and inclusive education for children with ASD and learning disabilities – EcoRehabASD” isimli ERASMUS+ Projesinin açılış toplantısı Sağlık Bilimleri Fakültemizde gerçekleşti.
Belçika, Bulgaristan, Slovenya ve Türkiye’den ilgili ortakların katıldığı toplantıda 2 yıl sürecek Proje ilgili iş paketleri görüşülerek işbirliklerinin güçlendirilmesi sağlandı. Proje sonuçlarının ülkemizde özel gereksinimli bireylere hizmet sunan profesyonellere yol gösterici olmasını diliyoruz.

KK2-1

KK1-1