13 Eylül 2018 08:35

Türk Eğitim Vakfı 2018-2019 öğretim yılı için başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan Fakültemizin (4) öğrencisine burs verecektir.

Vakıf Bursları kapsamında, vakıflar Üniversitemize başvurarak, burs verecekleri öğrencilerimizin kontenjanını ve koşullarını bildirmekte; bu durum üniversite çapında duyurulmakta ve tanıtılmaktadır. Burs verilecek öğrencileri belirlemek amacıyla, Öğrenci Danışma, Burs ve Sosyal Hizmetler Birimi web sayfasında "Sosyal Durum Belirleme ve Burs Başvuru Formu" yayınlanmaktadır. Bu form burs almak isteyen öğrencilerimiz tarafından doldurularak Üniversitemiz Burs Bilgi Sistemine kaydedilmektedir. Söz konusu sistem aracılığıyla öğrenciler başarı ve sosyo-ekonomik durumlarına göre puanlanarak sıralanmakta ve bu sıralama çerçevesinde gerekli belge incelemeleri ve mülakat sonucunda burs almaya hak kazanan ihtiyaç sahibi öğrencilere ilgili burs sağlanmaktadır.

"Sosyal Durum Belirleme ve Burs Başvuru Formu" odm@gazi.edu.tr. adresinde 01 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 12.00'a kadar yayınlanacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin söz konusu formu doldurmaları, ayrıca www.tev.org.tr adresinde bulunan TEV Burs Başvuru Formunu da (TEV burs başvuruları 1-30 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.) doldurup çıktısını alıp imzalayarak istenilen belgelerle birlikte Öğrenci Danışma Burs ve Sosyal Hizmetler Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.