Mezuniyet İşlemleri - Sağlık Bilimleri Fakültesi
02 Temmuz 2019 17:32

Üniversitemiz 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi'ne göre 30 Haziran 2019 tarihi "Dönem sonu sınav notlarının elektronik ortamda girilmesi için son gün" olarak belirlenmiş olup bu tarih itibariyle mezun olma hakkı kazanan öğrencilerin mezuniyet işlemlerini başlatmaları öngörülmektedir. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığındaki işlem yoğunluğu göz önüne alındığında mezun olma hakkı bulunan Fakültemiz öğrencilerinin mezuniyet işlemlerini 10 Temmuz 2019 tarihine kadar başlatmaları halinde diplomalarının hazırlanması ve teslimi ile YÖKSİS bilgilerinin güncellenmesi yaz takviminde tamamlanabilecektir. Mezun olacak öğrencilerin, hak mahrumiyetine uğramaması ve mağduriyet yaşamaması için mezuniyet işlemlerini ivedilikle başlatmaları gerekmektedir.