Hizmet İçi Eğitim - Sağlık Bilimleri Fakültesi
Hizmet İçi Eğitim
27 Aralık 2019 14:03

26 Aralık 2019 Perşembe günü Saat 10.00 da Mimar Kemaleddin Salonunda Personel Daire Başkanlığı 2019 yılı hizmet içi eğitim programlarında ve görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarında başarılı olan personel için bir program düzenlenmiştir.

Düzenlenen bu programda Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Yeter KİTİŞ “İlk Yardım Eğitimi”, Doç. Dr. Satı DEMİR “Aile Danışmanlığı Seminer Programında”eğitmen olarak görev aldıklarından kendilerine TEŞEKKÜR BELGESİ takdim edilmiştir.

Hizmet içi eğitim programlarına katılarak başarılı olan Fakültemiz idari personelleri Aysel BAHÇECİ, Cüneyt KILIÇ ve Devrim ŞAHİN ise BAŞARI BELGESİ almışlardır.

Adı geçen öğretim üyelerimizi ve idari personelimizi tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim.

Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN