Hemşirelik Bölüm Başkanlığından Üç Ödül Birden
23 Mayıs 2017 | 12:22

16-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya düzenlenen XVI. Ulusal Kolon ve Rektum Cerrahisi Kongresi IX. Kolorektal Cerrahi Hemşireliği Kongresi’nde Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Doç. Dr. Hülya Bulut, Doç. Dr. Zehra Göçmen Baykara, Arş. Gör. Ali Ay, Arş. Gör. Gülcan Eyüpoğlu sözel ve poster bildiri ile üç ödül kazanmışlardır.

POSTER BİLDİRİ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ:  Aysel Öğren Hin, Zehra Göçmen Baykara, Gülcan Eyüpoğlu, Emine Akar, Sezai Leventoğlu Zor Bir Stomanın Yönetimi: Olgu Sunumu

SÖZEL BİLDİRİ İKİNCİLİK ÖDÜLÜ: Ayişe Karadağ, Hülya Bulut, Ali AyPeristomal Cilt Komplikasyonları Yönetimi Algoritması’nın Geliştirilmesi ve Kullanımının Değerlendirilmesi”

POSTER BİLDİRİ İKİNCİLİK ÖDÜLÜ:  Zehra Göçmen Baykara, Dilek Aktaş, “Stomalı Bireylerde Mahremiyet: Hassas Bir Konu”