Fakültemiz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Bülent Elbasan ve Prof. Dr. M. Hamil Nazik’e teşekkür belgesi
11 Şubat 2021 | 10:59

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 dönemi içerisinde yürüttükleri TÜBİTAK ve ERASMUS+ projeleriyle Üniversitemize en çok katkı sağlayan 20 öğretim üyesiyle bir araya geldi. Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldiği ilk andan itibaren projeci rektör olacağından ve TÜBİTAK, ERASMUS+ gibi projeler yapmanın öneminden bahsetti.

Prof. Dr. Musa Yıldız, 2016-2020 yılları arasında üniversitemizde en çok ERASMUS+ Projesi yapanlar kategorisinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Bülent Elbasan, Prof. Dr. M. Hamil Nazik’e teşekkür belgesi ve üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kendi adlarına dikilmiş bir adet fidan sertifikası takdim etti.